Ντάις: «Να δείχνουμε το γκολ του Χέντρικ όλο το Σαββατοκύριακο»!

Το ότι αξίζει να βλέπει ο κόσμος το τέρμα που σημείωσε ο παίκτης του, Τζεφ Χέντρικ, με το οποίο άνοιξε και το σκορ της χθεσινής (10/12) αναμέτρησης στο «Τερφ Μουρ», επισήμανε μετά τη νίκη (3-2) της ομάδας του κόντρα στην Μπόρνμουθ ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάις.



Ντάις: «Να δείχνουμε το γκολ του Χέντρικ όλο το Σαββατοκύριακο»!

«Το σουτ του Τζεφ αξίζει να προβάλλεται όλο το Σαββατοκύριακο! Και το γκολ του Μπόιντ ήταν επίσης εξαιρετικό», τόνισε ο 45χρονος τεχνικός, ο οποίος δεν παρέλειψε να επαινέσει τις αλλαγές του, Αντρέ Γκρέι και Άσλεϊ Μπαρνς και... εμμέσως τον εαυτό του, λέγοντας:

«Εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με πολύ μεγάλη ζωντάνια, είμαι υπερ-ευχαριστημένος από τις αλλαγές μου! Δεν προσπαθώ συχνά να πιστωθώ κάτι τέτοιο, όμως θεωρώ ότι ο Αντρέ και ο Άσλεϊ είχαν πολύ σημαντική επιρροή από τότε που μπήκαν, στο τελικό αποτέλεσμα», και αποδίδοντας εν πολλοίς τις επιλογές του στο ματς και στο υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο, συμπλήρωσε:

Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι κι εγώ μαθάινω ακόμη! Σήμερα μπορεί να έδρασα προνοητικά, αλλά επηρεάστηκα από τους συνεργάτες μου, οι οποίοι είχαν καθοριστική συμβολή στην εξέλιξη του αγώνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί τους», ενώ κλείνοντας, ανέφερε:

«Δεν προσπαθούμε ποτέ να μπλοφάρουμε, όσον αφορά το ποιοι είμαστε. Δουλεύουμε με έναν κεντρικό «σκελετό» και, όποτε χριεάζεται, προσθέτουμε στοιχεία. Νομίζω ότι το «μείγμα» σήμερα (δηλαδή χθες, 10/12) ήταν καλό»!