Φίλαν: «Θα δώσουμε ‘μάχη’ με την Κρίσταλ Πάλας»

Έτοιμος για μια σημαντική, από βαθμολογικής απόψεως, «μονομαχία» είναι ο Μάικ Φίλαν και η Χαλ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας (10/12, 17.00), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Φίλαν: «Θα δώσουμε ‘μάχη’ με την Κρίσταλ Πάλας»

«Γνωρίζουμε όλοι τα δυνατά σημεία της Κρίσταλ Πάλας, όμως ξέρουμε και τις δικές μας δυνάμεις αλλά και αδυναμίες επίσης. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε πως είμαστε σε μια διαρκή μάχη για τον υποβιβασμό κάθε εβδομάδα σε αυτό το πρωτάθλημα και δεν θα υπάρξει διαφορά και το Σάββατο.

Είναι μεγάλη υπόθεση το να βγούμε εκτός της τριάδας της επικίνδυνης ζώνης, καθώς σου δίνει μια… ανάσα στη βαθμολογία. Είχαμε ευκαιρίες στο παρελθόν για να το κάνουμε αυτό και δεν το πετύχαμε. Κάθε προπονητής θα έλεγε πως σε κάθε παιχνίδι πρέπει να πιέζουμε για τη νίκη και για μας δεν υπάρχει διαφορά», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Χαλ.

Οι «τίγρεις» έχουν σκοράρει μόλις 11 γκολ σε 14 ματς πρωταθλήματος, γεγονός που δεν αφήνει αδιάφορο ενόψει της συνέχειας τον Μάικ Φίλαν: «Είναι αλήθεια πως δεν σκοράρουμε αρκετά, όπως και άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα, και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό. Δυστυχώς, έχουμε μόνο έναν επιθετικό στη διάθεση μας».