Πεπ: «Δεν είδα τον Φάμπρεγας»

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του Πεπ Γκουαρδιόλα να μην ανταλλάξει χειραψία με τον Σεσκ Φάμπρεγας, με τον Καταλανό να απαντά σε αυτούς που θεωρούν ότι το έκανε εσκεμμένα.



 Πεπ: «Δεν είδα τον Φάμπρεγας»
Το παιχνίδι στο «Έτιχαντ» έχει μόλις ολοκληρωθεί και οι προπονητές των δύο ομάδων μέσα σε τεταμένο κλίμα μπαίνουν στον αγωνιστικό χωρο για να δώσουν τα χέρια σε παίκτες και αντιπάλους. Όμως ο Καταλανός τεχνικός αποφεύγει χαρακτηριστικά τον 29χρονο μέσο των «μπλε» του Λονδίνου.
 
Λίγα μόλις λεπτά νωρίτερα, ο Φάμπρεγας έχει εμπλακεί σε καβγά με τον Φερναντίνιο, γεγονός που έφερε την αποβολή του μέσου των «πολιτών». Όμως δεν ήταν αυτός ο λόγος για τον οποίο ο Πεπ δεν έδωσε το χέρι του στον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.
 
Παρόλα αυτά, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι θέλησε να διαψεύσει το συμβάν, λέγοντας πως απλά δεν πρόσεξε τον Φάμπρεγας! «Τον χαιρέτησα στα αποδυτήρια, μέσα στο γήπεδο δεν τον είδα», είπε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Σέλτικ.
 
Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, οι σχέσεις μεταξύ των δύο χειροτέρεψαν όταν ο 29χρονος μέσος αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της Τσέλσι που τότε είχε στον πάγκο της τον Ζοσέ Μουρίνιο.