Νταβίντ Λουίζ: «Εκπληκτικός ποδοσφαιριστής ο Αγουέρο»

Επιθυμώντας να μην δώσει συνέχεια και εκτός γηπέδου στην εντός των... τεσσάρων γραμμών κόντρα του με τον Κουν Αγκουέρο, ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Τσέλσι, Νταβίντ Λουίζ, επαίνεσε τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι για την ποιότητά του δικαιολογώντας μάλιστα και την εναντίον του ιδίου ενέργεια προς το τέλος του αγώνα στο «Έτιχαντ», η οποία απέφερε την κόκκινη κάρτα στον Αργεντινό φορ.



Νταβίντ Λουίζ: «Εκπληκτικός ποδοσφαιριστής ο Αγουέρο»

«Δεν θέλω να μιλάω για αυτά τα πράματα. Δεν αποτελούν αυτά το όμορφο μέρος του ποδοσφαίρου. Ο Αγουέρο είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής, σκοράρει συχνά, έχει κερδίσει πολλούς αγώνες. Είναι καλύτερο να μιλάς για τον Αγουέρο, όσον αφορά τα καλά του στοιχεία, όχι τα κακά», δήλωσε ο 29χρονος στόπερ των «μπλε» και συνέχισε:

«Είναι λογικό να απογοητευτείς, όταν δεν κερδίζεις και δεν θέλω να μιλάω για αρνητικά γεγονότα. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο».

Ο σέντερ μπακ των Λονδρέζων, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για την όγδοη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του στην Πρέμιερ Λιγκ, η οποία την διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας, σχολιάζοντας σχετικά:

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα (μετά την όγδοη διαδοχική νίκη), αλλά το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμη. Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά, γιατί κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Κάναμε εξαιρετική δουλειά, πήραμε άλλους τρεις πόντους, όμως, οφείλουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι, επειδή η Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι ποτέ εύκολη».