Πεπ: «Θα χρειαστεί ένα καλό διάλειμμα o Ζέσους»

Μπορεί ο Γκάμπριελ Ζέσους να βρέθηκε στο Μάντσεστερ μεσοβδομάδα, ωστόσο οι εμφανίσεις του με τα χρώματα της ομάδας μάλλον θα αργήσουν, όπως τόνισε και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς ο παίκτης χρειάζεται ένα διάλειμμα ανάμεσα στις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του.



Πεπ: «Θα χρειαστεί ένα καλό διάλειμμα o Ζέσους»

O 19χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από τους «πολίτες» το καλοκαίρι για 27 εκ. λίρες, είχε παραμείνει όμως στη Βραζιλία για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο εγχώριο πρωτάθλημα με την Παλμέιρας μέχρι τον Δεκέμβρη και να προετοιμαστεί επομένως καλύτερα.

Εν τέλει η ομάδα του αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και ο ίδιος έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί με τη Μάντσεστερ Σίτι από την 2/1 του νέου έτους, όμως ο Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται να μην θέλει να βιαστεί τη συμμετοχή του, από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος είχε συνεχόμενες υποχρεώσεις αλλά και «γεμάτο» καλοκαίρι με την εθνική του ομάδα.

«Ήρθε εδώ για να δει την πόλη για πρώτη φορά, τους συμπαίκτες του πιθανώς, πρόκειται να δει και το παιχνίδι (ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι) και ύστερα θα επιστρέψει για διακοπές στη Βραζιλία.

Εδώ και τρία χρόνια σχεδόν δεν έχει κάνει διακοπές. Έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κέρδισε με τη Βραζιλία το χρυσό μετάλλιο και μετά απευθείας πήγε να παίξει με την Παλμέιρας. Χρειάζεται ένα καλό διάστημα για να ξεκουραστεί, δυο εβδομάδες, τρεις, ίσως έναν μήνα, ακόμα δεν ξέρω. Θα δούμε πως θα πάει. Απλώς ήρθε για να ξεκινήσει και επίσημα η συμφωνία, για να δει που θα μείνει και που θα δουλέψει αργότερα, και αυτό είναι όλο», ήταν τα λόγια του Καταλανού για τον Βραζιλιάνο παίκτη.