Χαρούμενος από την εμφάνιση της Σαουθάμπτον ο Πιέλ

Την ικανοποίηση του για το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε η Σαουθάμπτον κόντρα στην Έβερτον, αλλά και την αντίδραση που έβγαλε μετά την ήττα από την Σπάρτα Πράγας την Πέμπτη, εξέφρασε ο Κλοντ Πιέλ.



Χαρούμενος από την εμφάνιση της Σαουθάμπτον ο Πιέλ

«Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση εκ μέρους μας καθώς πριν το παιχνίδι είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Απέναντι σε μια καλή ομάδα πάντως κάναμε ένα καλό ματς, και πήρα πραγματικά ευχαρίστηση από το πόσες ευκαιρίες δημιουργήσαμε. Είναι κάτι συναρπαστικό για το μέλλον.

Είναι πάντα θετικό το να ξεκινάς με ένα γκολ, αφού συνήθως είμαστε εμείς αυτοί που δεχόμαστε γκολ νωρίς. Η σημερινή εμφάνιση ήταν καλή για την ψυχολογία μας, μετά την ήττα από την Σπάρτα Πράγας μέσα στην εβδομάδα», σχολίασε ο Γάλλος, μετά τη σημαντική νίκη της ομάδας του με 1-0 επί των «ζαχαρωτών».

Με αφορμή την παρθενική συμμετοχή του Τζος Σιμς με την φανέλα της Σαουθάμπτον στην Πρέμιερ Λιγκ, δήλωσε: «Για πρώτη του εμφάνιση σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ, τα πήγε καλά! Είμαι χαρούμενος για εκείνον και την ομάδα. Έδειξε μεγάλη αγωνιστική πρόοδο με την ομάδα κάτω των 23 και πίστεψα πως θα ήταν μια καλή ευκαιρία για εκείνον. Είναι σημαντικό να σέβεσαι τις ακαδημίες εδώ και όταν υπάρχουν προβλήματα με τους τραυματισμούς, είναι θαυμάσιο το να μπορείς να δίνεις ευκαιρίες σε νέα παιδιά».