Κούμαν: «Υστερήσαμε στο επιθετικό σκέλος»

Στην επιθετική … ένδεια της ομάδας του απέδωσε εν πολλοίς την ήττα της Έβερτον από τη Σαουθάμπτον (1-0) ο Ρόναλντ Κούμαν, θεωρώντας παράλληλα καθοριστικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού το «χλιαρό» ξεκίνημα των «ζαχαρωτών».



Κούμαν: «Υστερήσαμε στο επιθετικό σκέλος»

«Γνωρίζαμε πως οι ΅¶γιοιΆ έχουν ένα καλό σύνολο, παίζουν και στην Ευρώπη και έχουν μερικούς πολύ καλούς παίκτες. Το σύστημα τους δεν έχει αλλάξει από τότε (σ.σ. εννοώντας από τη φυγή του από τη Σαουθάμπτον το καλοκαίρι), ο γκολκίπερ και η άμυνα παραμένουν οι ίδιοι όντας πολύ δυνατοί.

Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, όμως οι αντίπαλοι είχαν περισσότερες για να σκοράρουν και η εκκίνηση μας δεν ήταν καλή, καθώς ακόμα και στη σέντρα χάσαμε την μπάλα πολύ γρήγορα. Προφανώς αφού σκόραραν στο πρώτο λεπτό, θα γυρνούσαν έκτοτε προς τα πίσω και θα περιμέναν στις αντεπιθέσεις. Δεν μπορώ βέβαια να παραπονεθώ για το δεύτερο ημίχρονο που κάναμε αλλά αν δεν σκοράρεις, δε γίνεται να κερδίζεις», ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός, o οποίος έφυγε με την ήττα από το «σπίτι» της πρώην του ομάδας (2014-16) στην πρώτη του επίσκεψη σε αυτό ως κόουτς της Έβερτον.