Φεύγει από το MLS ο Ντρογκμπά

Την απόφασή του να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα του MLS ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/11) ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Μόντρεαλ Ίμπακτ.  



Φεύγει από το MLS ο Ντρογκμπά

Η ανακοίνωση ήρθε μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα της Μόντρεαλ Ίμπακτ με την Τορόντο για τους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του πρωταθλήματος του MLS, στον οποίο η ομάδα του 38χρονου πρώην επιθετικού της Τσέλσι επικράτησε με 3-2. Ο αγώνας αυτός ήταν ο τελευταίος για τον Ντιντιέ Ντρογκμπα μπροστά στους οπαδούς της ομάδας.

«Ήταν ο τελευταίος μου αγώνας εδώ. Τώρα ας επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Έχω ακόμα ένα ή δύο παιχνίδια να παίξω με την ομάδα. Το επόμενο παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε», δήλωσε ο Ντρογκμπά στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του πρώτου τελικού.

Ο Ιβοριανός επιθετικός αγωνίζεται στην ομάδα του Καναδά από το 2015, όταν και αποχώρησε από την Τσέλσι, μετρώντας 33 συμμετοχές και 27 τέρματα. Έτσι θα ακολουθήσει την κίνηση του Φρανκ Λάμπαρντ και του Στίβεν Τζέραρντ, οι οποίοι πρόσφατα ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το πρωτάθλημα του MLS.

Η ρεβάνς του τελικού της ανατολικής περιφέρειας θα διεξαχθεί στο Τορόντο στις 30 Νοεμβρίου ενώ ο τελικός του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένος για τις 10 Δεκεμβρίου. Ο Ντρογκμπά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το αν θα υπογράψει σε άλλο σύλλογο ή θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.