Κάρικ: «Παίζοντας έτσι, θα κερδίζουμε»

Την άποψή του πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αρχίσει να σημειώνει νίκες στα επόμενα παιχνίδια της, εφόσον επαναλάβει εμφανίσεις παρόμοιες με τη χθεσινή (19/11) κόντρα στην Άρσεναλ, εξέφρασε ο έμπειρος μέσος της ομάδας, Μάικλ Κάρικ, με δηλώσεις του στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι του συλλόγου του (MUTV).



Κάρικ: «Παίζοντας έτσι, θα κερδίζουμε»

«Πραγματικά, δεν βλέπω προβλήματα που χρειάζεται να λύσουμε. Φυσικά και θεωρώ ότι τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν είναι και τα ιδανικά και αυτό είναι το σημαντικότερο, όμως παίζοντας έτσι συχνότερα, θα κερδίζουμε παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι θα επαναλαμβάνουμε στο εξής και μέχρι το τέλος της σεζόν ανάλογες εμφανίσεις», τόνισε ο 35χρονος χαφ μετά το ισόπαλο 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής και αρχηγός χθες των «κόκκινων διαβόλων» επισήμανε ακόμη, πως δεν χρειάζεται να έρθει η... καταστροφή, έπειτα από την απώλεια του τριπόντου λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, καθώς οφείλει η ομάδα του να συγκρατήσει τα θετικά στοιχεία από αυτόν τον αγώνα. Συγκεκριμένα, είπε:

«Από κάθε παιχνίδι, πρέπει να παίρνεις τα θετικά στοιχεία, να παίρνεις κάτι μόλις τελειώνει το ματς. Είναι πολύ πιο εύκολο να διαχειριστείς ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όταν ξέρεις πως έχεις παίξει καλά, έχεις κάνει ό,τι μπορείς και ήξερες ότι άξιζες να νικήσεις».