Πιέλ: «Ανάμεσα στα φαβορί η Λίβερπουλ»

Ανοιχτό παιχνίδι απέναντι στη Λίβερπουλ περιμένει ο Κλοντ Πιέλ, ξεκαθαρίζοντας πως φέτος οι «κόκκινοι» συγκαταλέγονται ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου.



Πιέλ: «Ανάμεσα στα φαβορί η Λίβερπουλ»

Την πρωτοπόρο Λίβερπουλ υποδέχεται το Σάββατο (19/11) η Σαουθάμπτον και ο Κλοντ Πιέλ θέλει από τους παίκτες του να παλέψουν και να αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητά τους.

Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός των «Αγίων» αναφέρει πως οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ είναι ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Επιπλέον, εξαίρει τους αντιπάλους για το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που αποδίδουν φέτος.

«Φυσικά και είναι ένα από τα φαβορί. Όπως είναι η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι και άλλες ομάδες, βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο φέτος αλλά οι παίκτες μου μπορούν να παίξουν το ίδιο καλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο αλλά και εμείς έχουμε ποιότητα. Θα δούμε ένα ανοιχτό ματς και ελπίζω να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τον κόσμο μας», τόνισε ο Πιέλ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα.