Βάζει πλάτη για Μουρίνιο ο Νέβιλ

Την εκτίμηση προς το πρόσωπο αλλά και προς τις προπονητικές ικανότητες του Ζοσέ Μουρίνιο έδειξε ο Γκάρι Νέβιλ, για τον οποίο είναι απολύτως σημαντικό να στηριχθεί με κάθε τρόπο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πορτογάλος και έχοντας πίστωση χρόνου να δουλέψει με ηρεμία…



Βάζει πλάτη για Μουρίνιο ο Νέβιλ

Με τους «κόκκινους διαβόλους» στην 6η θέση της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή και με οκτώ βαθμούς διαφορά από την κορυφή, οι κριτικές και τα παράπονα προς τον Ζοσέ Μουρίνιο πληθαίνουν, όχι όμως και από τον επί χρόνια (1992-2011) δεξιό μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ.

«Είναι σημαντικό για τον σύλλογο να αφήσει τον Ζοσέ για τρία χρόνια να κάνει τη δουλειά του. Μπορεί να είναι δύσκολο βέβαια, το βλέπεις αυτή τη στιγμή. Θεωρώ πως κρίνουμε τον Ζοσέ Μουρίνιο βάσει της στιγμής αυτής. Ακούς γελοία πράγματα όπως: ΅Έχει χάσει τη μαγεία του; Είχε κερδίσει το πρωτάθλημα 18 μήνες πριν, είναι από τους πιο επιτυχημένους προπονητές όλων των εποχών και είναι ακόμα νέος για τα δεδομένα των προπονητών», δήλωσε ο 41χρονος πρώην «κόκκινος διάβολος» στο Sky Sports.

«Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει και κερδίσει στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια, ο Μουρίνιο θα είναι ξανά διάνοια, θα πουν, και είμαστε πολύ … γρήγοροι στο να κρίνουμε προπονητές, παίκτες, γενικά οποιονδήποτε έχει ΅χτίσειΆ αρκετά και το αποδεικνύει με την πάροδο του χρόνου. Αφήστε τον να δουλέψει, να κάνει αυτό που μπορεί. Υπάρχουν ενδείξεις πως πρόκειται να είναι δύσκολα τα πράγματα, περισσότερο απΆ ότι υπολόγιζε», είπε στη συνέχεια.