Μπράβο: «Τεράστιο κλαμπ η Μπάρτσα, κορυφαίος ο Πεπ»

Σε μια … άτυπη σύγκριση μεταξύ της νυν (Μάντσεστερ Σίτι) και της πρώην ομάδας του (Μπαρτσελόνα), ο Κλαούντιο Μπράβο κρίνει πως οι «πολίτες» θέλουν πολύ ακόμα για να φτάσουν τους Ισπανούς, ενώ χαρακτήρισε τον Πεπ Γκουαρντιόλα ως τον κορυφαίο τεχνικό παγκοσμίως.



Μπράβο: «Τεράστιο κλαμπ η Μπάρτσα, κορυφαίος ο Πεπ»

Ενώ οι δυο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα για το Τσάμπιονς Λιγκ και μοιράστηκαν τις νίκες στα δυο παιχνίδια, για τον Χιλιανό τερματοφύλακα, που μίλησε στο κανάλι της πατρίδας του «TNV», δεν τίθεται θέμα σύγκρισης: «Και οι δυο ομάδες έχουν παρόμοιο ουσιαστικά μπάτζετ, αλλά σε επίπεδο μεγέθους ως σύλλογοι, η Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγαλύτερη από τη Σίτι».

«Για μένα, ο Γκουρντιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Είναι επίσης πολύ ειλικρινής. Μπορείς να τον ρωτήσεις για πράγματα που σχετίζονται για το ποδόσφαιρο ή ακόμα και για την οικογένεια σου».

Όσο για τη συνύπαρξη του με τον Αντρέ Τερ Στέγκεν στη Μπαρτσελόνα, τόνισε: «Δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για μένα ή για εκείνον παρά για τα Μέσα. Θέλεις πάντα να είσαι σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να παίζεις, και τότε είναι απόφαση του προπονητή το τι θα γίνει».