Μανόνε: «Είμαι ακόμα η νούμερο ένα επιλογή»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της Αγγλίας, ο τερματοφύλακας της Σάντερλαντ, Βίτο Μανόνε, εξέφρασε την άποψή του πως παρά τη μεγάλη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους και, παράλληλα, τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Τζόρνταν Πίκφορντ, εκείνος παραμένει ακόμα η πρώτη επιλογή κάτω από τα δοκάρια των «μαυρόγατων».



Μανόνε: «Είμαι ακόμα η νούμερο ένα επιλογή»

«Όταν αποχώρησα από τα γήπεδα (λόγω του τραυματισμού στον αγκώνα) ήμουν ο νούμερο ένα και στο μυαλό μου είμαι ακόμα η νούμερο ένα επιλογή», δήλωσε αρχικά ο Ιταλός πορτιέρε για να συμπληρώσει:

«Το τελευταίο δίμηνο δεν ήμουν σε θέση να αγωνιστώ, επειδή ήμουν τραυματίας και δεν μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό. Τώρα, όμως, επέστρεψα και ελπίζω να ξανακερδίσω τη θέση μου και να αποδείξω στον προπονητή μου ότι είμαι ο βασικός τερματοφύλακας».

Ο 28χρονος γκολκίπερ δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τον Πίκφορντ, ο οποίος ξεκίνησε ως αντικαταστάτης του την τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ κι έκτοτε, όχι μόνο έχει καθιερωθεί ως ο υπΆ αριθμόν ένα κάτω από την εστία της Σάντερλαντ, αλλά με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει και την κλήση του στην Εθνική Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, για τον 22χρονο ομοθεσίτη-συμπαίκτη του σχολίασε:

«Ο Τζόρνταν τα έχει πάει καλά. Προφανώς, είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, και για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή το να αγωνίζεται σε μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι ποτέ εύκολο. Είναι πολύ δύσκολο αυτό, γιατί δεν σου αφήνουν πολύ χρόνο για να βελτιωθείς και να πάρεις εμπειρίες».