Στο Μάντσεστερ το μυαλό του Γκόμες

Στο Μάντσεστερ και την Γιουνάιτεντ βρίσκεται το μυαλό του νεαρού ποδοσφαιριστή των «κόκκινων διαβόλων», Έιντζελ Γκόμες, παρά τις σειρήνες από συλλόγους όπως η Μπαρτσελόνα.



Στο Μάντσεστερ το μυαλό του Γκόμες

Ο έφηβος μέσος έχει εντυπωσιάσει με την ομάδα των ακαδημιών της Γιουνάιτεντ αλλά και με την αντίστοιχη της εθνικής Αγγλίας (καταγωγή από Πορτογαλία) και αυτό έχει ως συνέπεια αρκετές πλευρές να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα δικαιώματά του.

Πάντως ο πατέρας του, Ζιλ, ο οποίος έχει στεφθεί πρωταθλητής κόσμου με την Κ20 της Πορτογαλίας δίπλα σε Λουίς Φίγκο και Ρούι Κόστα το 1991, ανέφερε:

«Το σημαντικό για τον Έιντζελ είναι να συνεχίσει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Δεν θα αρνηθώ ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά αυτό που λέει συνεχώς ο ίδιος είναι ότι το επόμενο όνειρό του είναι να παίξει με την ανδρική ομάδα της Γιουνάιτεντ, έναν σύλλογο στον οποίο αναπτύσσεται ποδοσφαιρικά τα τελευταία χρόνια».

Ο Γκόμες έκλεισε τα 16 μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά αποτελεί βασική μονάδα της Κ18 του συλλόγου του ενώ έχει ήδη φορέσει περιβραχιόνιο σε Κ16 και Κ17 της Αγγλίας. Όπως είναι φυσικό, όλα αυτά τον έχουν κάνει ένα από τα πιο hot ονόματα του αγγλικού ποδοσφαίρου...