Κόουλμαν: «Ο Ράμσεϊ θα παίξει όσο μπορεί»

Διατεθειμένος να μη φέρει καμία αντίρρηση στην ¶ρσεναλ σχετικά με την κατάσταση του ¶αρον Ράμσεϊ εμφανίζεται ο Κρις Κόουλμαν.



Κόουλμαν: «Ο Ράμσεϊ θα παίξει όσο μπορεί»

Ο 25χρονος μέσος, ο οποίος ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρόσφατο Euro της Γαλλίας, επιστρέφει στην αποστολή της εθνικής Ουαλίας για τον αγώνα απέναντι στη Σερβία για τα  προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Ράμσεϊ αναγκάστηκε να χάσει τους πρώτους τρεις αγώνες των προκριματικών λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού που υπέστη την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Λίβερπουλ. Η επιστροφή του στο αρχικό σχήμα των «κανονιέρηδων» πραγματοποιήθηκε στα μέσα της εβδομάδας, όταν ο Βενγκέρ του έδωσε ξανά φανέλα βασικού απέναντι στη Λουντογκόρετς για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να του δώσει και σήμερα λεπτά συμμετοχής στο Λονδρέζικο ντέρμπι με αντίπαλο την Τότεναμ. Από την άλλη, ο Κρις Κόουλμαν δεν σκοπεύει να τον πιέσει, ξεκαθαρίζοντας πως θα παίξει όσο μπορεί: «Αν δεν γίνεται να παίξει για 90 λεπτά, θα παίξει για όσο μπορεί. Θα κάνουμε ότι μας πει η ¶ρσεναλ χωρίς να φέρουμε αντίρρηση. Δεν το έχω κάνει ποτέ, για κανέναν παίκτη. Θα παίξει όσο μας πει η ομάδα, όσο ο ¶αρον νιώθει καλά»ξεκαθάρισε ο Ουαλός εκλέκτορας.