«Ο προπονητής μου με παροτρύνει να προωθούμαι στην επίθεση»

Την παραίνεση του τεχνικού της Κρίσταλ Πάλας, Άλαν Πάρντιου, προς τον ίδιο, ώστε να αναλαμβάνει πιο ενεργητικό ρόλο στον τομέα της επίθεσης αποκάλυψε με δηλώσεις του σε Μέσο της αγγλικής πρωτεύουσας ο μέσος των «αετών», Τζέιμς ΜακΆρθουρ.



«Ο προπονητής μου με παροτρύνει να προωθούμαι στην επίθεση»

«Κάθε παίκτης επιθυμεί να βάζει γκολ. Ο προπονητής μου με παροτρύνει να προωθούμαι στην επίθεση και όταν ξέρεις ότι παίζεις μαζί με τον Κριστιάν Μπεντέκε -που είναι ειδικός στο να σκοράρει με το κεφάλι-, αλλά και με τους ακραίους μεσοεπιθετικούς που διαθέτουμε και μπορούν να σου δώσουν μια σωστή μπαλιά στην αντίπαλη περιοχή, αυτό σου δίνει την αυτοπεποίθηση να κινηθείς πιο μπροστά», σχολίασε ο Σκωτσέζος χαφ και σκόρερ των δύο τερμάτων της ομάδας του στην εντός έδρας ήττα (4-2) απέναντι στη Λίβερπουλ.

Ο 29χρονος Σκωτσέζος έφτασε τα τέσσερα συνεχόμενα τέρματα με κεφαλιές τη φετινή χρονιά, τόσο με τη φανέλα των Λονδρέζων (τρία), όσο και με εκείνη της Εθνικής της χώρας του (ένα), ωστόσο, η ήττα της ομάδας του στην αναμέτρηση με τους «κόκκινους» δεν του επέτρεψε να χαρεί την νέα του αυτή επιτυχία, καθώς, όπως ανέφερε σχετικά:

«Τα δύο γκολ που σημείωσα μου προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα, επειδή η ήττα σε στενοχωρεί. Πήγαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς τους πιέσαμε λίγο παραπάνω, σε αντίθεση με το πρώτο μέρος. Δεν παίξαμε, όπως μπορούσαμε, στο πρώτο ημίχρονο και προφανώς, όταν δέχεσαι τρία τέρματα είναι απογοητευτικό».