«Εθισμένος με το ποδόσφαιρο ο Γκουαρντιόλα»!

Για τους δυο τελευταίους χρονικά προπονητές του στη Μπάγερν Μονάχου, τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Κάρλο Αντσελότι, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του ο Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος χαρακτήρισε τον πρώην τεχνικό του ως ... κυριευμένο από την εμμονή του για το ποδόσφαιρο!



«Εθισμένος με το ποδόσφαιρο ο Γκουαρντιόλα»!

Η φυγή του Καταλανού τεχνικού το περασμένο καλοκαίρι από τη Βαυαρία μετά από τρία χρόνια (2013-2016)  σηματοδότησε μια νέα εποχή για τη Μπάγερν, πλέον με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο.

«Πάντα πρέπει να είσαι προσεκτικός όταν συγκρίνεις δυο προπονητές. Αν πεις πως ο ένας από αυτούς είναι τέλειος σε ένα θέμα, αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι δεν είναι ο άλλος», σχολίασε στο κανάλι «NOS» ο Ολλανδός εξτρέμ.

«Για τον Γκουαρντιόλα, 24 ώρες τη μέρα είναι συνδεδεμένες με το ποδόσφαιρο. Είχαμε μια ιδανική εξέλιξη μαζί του, ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία στο παιχνίδι μας, παίζαμε με διαφορετικούς τρόπους. Τώρα, έχουμε μεγαλύτερη ελευθερία με τον Κάρλο Αντσελότι. Μου άρεσε η φιλοσοφία και ο τρόπος που σκεφτόταν (ο Πεπ) το παιχνίδι, αλλά με τον Κάρλο τα πράγματα είναι εξίσου ιδανικά», συμπλήρωσε.