Κούμαν: «Παλέψαμε και αξίζαμε την ισοπαλιά»

Την προσπάθεια των παικτών του επαίνεσε ο Ρόναλντ Κούμαν, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, λίγες ομάδες μπορούν να σταθούν όρθιες στο «Έτιχαντ» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι. Τα εύσημα σε Λουκάκου και Στεκέλενμπουργκ απένειμε ο κόουτς της Έβερτον.



Κούμαν: «Παλέψαμε και αξίζαμε την ισοπαλιά»

«Είμαι ικανοποιημένος με τον βαθμό, καθώς δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να μπορούν να φύγουν από αυτό το στάδιο χωρίς την ισοπαλία. Χρειάζεσαι λίγη τύχη και έναν γκολκίπερ που να κάνε το παιχνίδι της ζωής του, και χρειάζεσαι και δουλεία από την ομάδα σου. Ένα μεγάλο κατόρθωμα για την ομάδα επειδή παλέψαμε. Ήταν καλύτεροι, είχαν τις ευκαιρίες, έχασαν δυο πέναλτι, αλλά το τελικό σκορ γράφει 1-1. Είπα χθες στους παίκτες μου πως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τρεις αμυντικούς κόντρα στον Πεπ. Πήραμε ένα ρίσκο στην αρχή με τους τρεις παίκτες στην επίθεση, γιΆ αυτό μετά από 20 λεπτά έπρεπε να το αλλάξουμε», ήταν τα λόγια του Ολλανδού.

Για τα δυο πέναλτι που κόστισαν εν τέλει τη νίκη στη Μάντσεστερ Σίτι, σχολίασε: «Αν εκείνοι χάνουν πέναλτι, είναι πρόβλημα δικό τους! Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να μας κερδίσει κάποιος. Είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στη σεζόν».

Όσο για τον σκόρερ των «ζαχαρωτών», Ρομέλου Λουκάκου, τόνισε: «Πιστεύω πως ο Ρομέλου είναι από τους πιο .. τρομακτικούς φορ στην Ευρώπη. Δεν χρειάζεται πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Δούλεψε σκληρά σήμερα και είναι σημαντικό αυτό για την ομάδα».