Κομολί: «Η Άρσεναλ δεν είχε λεφτά να πάρει τον Ρονάλντο»

Ένα βήμα μακριά από την Άρσεναλ βρέθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πριν κινηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του!



Κομολί: «Η Άρσεναλ δεν είχε λεφτά να πάρει τον Ρονάλντο»

Μία άγνωστη ιστορία αποκαλύπτει ο πρώην σκάουτ της Άρσεναλ, Νταμιέν Κομολί, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό. Ο 43χρονος κάνει γνωστό πως ανακάλυψε τον Πορτογάλο σε ηλικία μόλις 15 ετών! Παράλληλα, ο Ρονάλντο βρέθηκε και στις εγκαταστάσεις των «κανονιέρηδων», όμως η τότε οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν επέτρεψε στους Λονδρέζους να τον αποκτήσουν πριν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Η πρώτη φορά που είδα τον Ρονάλντο ήταν σε ένα τουρνουά, όταν ήταν 15 χρονών. Έπαιζε κόντρα στην Ιαπωνία και σκέφτηκα: ‘ποιος στο καλό είναι αυτός’; Στο ημίχρονο πήρα τηλέφωνο την επαφή μου στην Πορτογαλία, στην οποία είπα πως είχα δει ένα φαινόμενο. Από τον Τιερί Ανρί είχα να δω κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Κομολί για την πρώτη φορά που είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνίζεται.

«Ήρθε στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ δύο φορές. Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Συναντήθηκε με τον Τιερί, που ήταν το ίνδαλμά του. Αλλά όταν έπρεπε να γίνει η μεταγραφή, δεν υπήρχαν λεφτά. Μερικούς μήνες αργότερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε συνεργασία με τη Σπόρτινγκ και έπαιξαν ένα φιλικό στη Λισαβόνα. Ο Ρονάλντο τους ισοπέδωσε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είπε: ‘Αυτός πρέπει να έρθει στη Γιουνάιτεντ’», τόνισε στη συνέχεια ο Γάλλος για την μεταγραφή του 31χρονου Πορτογάλου στην Άρσεναλ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.