Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα ο Κόουλμαν

Μόνο χαρούμενος δεν θα μπορούσε να είναι ο Κρις Κόουλμαν όχι μόνο με το αποτέλεσμα της Ουαλίας (1-1) κόντρα στην Γεωργία, αλλά και με τη γενικότερη εμφάνιση των «δράκων» στο Κάρντιφ, με την ομάδα του να φλερτάρει ακόμα και με την ήττα!



Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα ο Κόουλμαν

Έχοντας πλέον πέντε βαθμούς σε τρεις αγώνες στην προκριματική φάση του ερχόμενου Μουντιάλ της Ρωσίας, οι Ουαλοί θα πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε τους Σέρβους στο επόμενο παιχνίδι, όπως τόνισε και ο ομοσπονδιακός τους τεχνικός.

«Απέναντι στη Γεωργία στην έδρα σου, είναι αναγκαίο να παίρνεις του τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά το σημερινό αποτέλεσμα δείχνει πως στο επόμενο παιχνίδι με τη Σερβία, πάλι εντός έδρας θα έχει μεγαλύτερη πίεση για τη νίκη», είπε ο προπονητής των «δράκων της Ουαλίας» με το τέλος του αγώνα με τους Γεωργιανούς, που πανηγύρισαν τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο.

«Είμαστε απογοητευμένοι. Πιστεύω πως ο κόσμος θα θεωρεί πως ουσιαστικά πετάξαμε δυο βαθμούς στο τέλος της ημέρας. Ήταν μια εξαιρετική αρχή αλλά μετά χαλαρώσαμε αρκετά στο γήπεδο και θεωρήσαμε πως τα πράγματα ήταν αρκετά εύκολα. Έπρεπε να το κοιτάξουμε αυτό αλλά πανικοβληθήκαμε, στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε ακόμα να είχαμε χάσει. Δυο ματς σε τέσσερις μέρες βέβαια δεν είναι εύκολο. Έτσι είναι όμως τα πράγματα και πρέπει να συμβιβαστούμε σε αυτή την ιδέα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.