Κόουλμαν: «Τυχεροί με την Αυστρία»

Στις δηλώσεις του με το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα σε Αυστρία και Ουαλία (2-2), ο Κρις Κόουλμαν παραδέχθηκε πως η ομάδα του, παρά το γεγονός ότι πήρε δυο φορές το προβάδισμα στο σκορ, είχε μπόλικη τύχη στο πλευρό της…



Κόουλμαν: «Τυχεροί με την Αυστρία»

Οι «δράκοι» κατάφεραν να αποσπάσουν μια σημαντική ισοπαλία απέναντι στην Αυστρία για την προκριματική φάση του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, έστω και με τη … βοήθεια της τύχης, αφού κατάφεραν προσωρινά να προηγηθούν με 1-2 χάρη σε αυτογκολ του Κέβιν Βίμερ, γεγονός που τόνισε εν γένει και ο Κρις Κόουλμαν στη συνέντευξη Τύπου.

«Είναι ανάγκη να είμαστε ειλικρινείς και να λέμε πως είμαστε εντάξει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Για να πάρεις τρεις βαθμούς, χρειαζόταν να είμαστε στην κατάλληλη φόρμα μας σε κάθε επίπεδο αλλά δεν ήμασταν. Είχαμε την τύχη μαζί μας κάποιες φορές. Μόνοι μας δημιουργήσαμε προβλήματα, δεν ήμασταν ο πραγματικός μας εαυτός. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα αλλά δεν μπορούμε να παλέψουμε περισσότερο απ’ αυτό», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού των Ουαλών, μετά την ισοπαλία των Ουαλών στη Βιέννη.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Ουαλίας, Τζο Άλεν, αποχώρησε ως τραυματίας στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που τον καθιστά αμφίβολο εν όψει της αναμέτρησης με τη Γεωργία (9/10) στο Κάρντιφ: «Θα δούμε πως θα αντιδράσει και αν δούμε κάτι σοβαρό δεν θα το ρισκάρουμε να παίξει» σχολίασε ο Κόουλμαν.