«Συνηθίστε στην κριτική του Μουρίνιο»!

Τη δική του συμβουλή προς τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την αντιμετώπιση των κριτικών από πλευράς Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε ο Ντέκο, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα και δικές του ... εμπειρίες από την συνύπαρξη με τον 53χρονο προπονητή παλιότερα στην Πόρτο.



«Συνηθίστε στην κριτική του Μουρίνιο»!

Δεν έχουν ακούσει και λίγα οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων», σχετικά με τις κακές εμφανίσεις τους το περασμένο διάστημα. Αυτό όμως πρέπει πλέον να τους γίνει … συνήθεια, όπως αναφέρει και ο Ντέκο, ο οποίος θεωρεί πως μακροπρόθεσμα θα τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι.

«Αν παίζεις σε έναν σύλλογο όπως η Τσέλσι, η Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Αν θες να παίζεις σε υψηλό επίπεδο, χρειάζεται να συνηθίσεις στο οτιδήποτε», σχολίασε ο Πορτογάλος, ο οποίος τόνισε επίσης πως και ο ίδιος παλιότερα είχε δειχθεί τα … πυρά του Μουρίνιο, αλλά  η κριτική αυτή μακροπρόθεσμα θα κάνει καλό στους παίκτες.

«Δεν μου άρεσε να με κριτικάρει ο προπονητής, αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα από τους παίκτες και μερικές φορές δεν το κάνει αυτό για να πιέσει τους παίκτες αλλά για να δώσει κάτι διαφορετικό. Ξέρει καλύτερα από εμάς, και μπορεί και στους ποδοσφαιριστές γενικά να μην αρέσει, όμως συνήθως δουλεύει αυτή η τακτική. Είτε τα λέει στα media είτε στα αποδυτήρια, είναι το ίδιο πράγμα, όταν η ομάδα δεν παίζει καλά όλοι γνωρίζουν πως χρειάζεται να τα πάνε καλύτερα. Πιθανώς ο Ζοσέ να ξέρει πως ενώ έχουν χάσει μερικά παιχνίδια, υπάρχει η ανάγκη για άμεση βελτίωση. Δεν το θεωρώ πρόβλημα», κατέληξε ο Ντέκο.