Χέντερσον: «Πετάω στο φεγγάρι»

Μία εκπληκτική εβδομάδα πέρασε ο Τζόρνταν Χέντερσον και τώρα είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να ζήσει κι άλλες παρόμοιες στιγμές. Ο μεσοεπιθετικός της Σάντερλαντ έλαβε την κλήση του για την εθνική Αγγλίας το Σάββατο από τον Φάμπιο Καπέλο και την Κυριακή «σάρωσε» με την ομάδα του την Τσέλσι με 3-0 εκτός έδρας.



Χέντερσον: «Πετάω στο φεγγάρι»

«Πετάω στο φεγγάρι. Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα και την κλήση μου στην εθνική είμαι ευτυχισμένος. Ήταν μία φανταστική εβδομάδα για μένα. Ήμασταν καταπληκτικοί απέναντι στην Τσέλσι και τώρα έχω την ευκαιρία μου να προπονηθώ σκληρά σε εθνικό επίπεδο και ίσως να κάνω την πρώτη μου συμμετοχή. Θα είναι μία τεράστια εμπειρία για μένα», τονίζει ενθουσιασμένος ο 20χρονος άσος.

Μπορεί η καριέρα του να προχωράει με άλματα, όμως ο ίδιος έχει τα πόδια του σταθερά στη γη και δεν προτρέχει: «Θα συνεχίσω να δουλεύω το ίδιο. Δεν θα αλλάξει κάτι. Με περιτριγυρίζουν καλοί άνθρωποι. Τα βήματα που κάνω τον τελευταίο καιρό είναι εντυπωσιακά, ωστόσο παραμένω προσγειωμένος. Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή δεν είναι ούτε η προσωπική ανάδειξη, ούτε κάποια μεταγραφή, παρά μόνο η Σάντερλαντ».