Πρέμιερ Λιγκ-7η αγωνιστική (preview)

Τέσσερις μάχες περιέχει το πρόγραμμα της Κυριακής για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την αναμέτρηση που ξεχωρίζει να είναι αυτή ανάμεσα στην Τότεναμ και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.



Πρέμιερ Λιγκ-7η αγωνιστική (preview)

Συνέχεια στα καλά αποτελέσματα θέλει να δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Στόουκ η οποία αγνοεί την νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Ο  Ζοσέ Μουρίνιο, δείχνει να σκέφτεται την επαναφορά του Γουέιν Ρούνεϊ στο αρχικό σχήμα των «κόκκινων διαβόλων» ενώ για τους «potters» αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζο Άλεν.

Να αφήσει πίσω της την ήττα του «Ολντ Τράφορντ» θα προσπαθήσει η Λέστερ η οποία θα φιλοξενήσει τη Σαουθάμπτον, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ευρωπαϊκές μάχες. Για τις «αλεπούδες», πιθανή θεωρείται η επιστροφή του Ναμπαλί Μεντί μετά από έναν περίπου μήνα απουσίας λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο ενώ οι Όστιν, Φόντε Μπερτράντ και Ντέιβις, οι οποίοι δεν είχαν ταξιδέψει στο Ισραήλ για την αναμέτρηση απέναντι στην Χάποελ Μπιερ Σεβά, θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Κλοντ Πιέλ.

Επιστροφές και για την Τότεναμ, με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Ντάιερ, Ντεμπελέ και Ρόουζ ενόψει της σημερινής κόντρας απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σχεδιάζει την ενδεκάδα του χωρίς τους τραυματίες Ντε Μπρόινε, Κομπανί και Ντελφ, ενώ από την αναμέτρηση θα απουσιάσει και ο Νολίτο λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Μπόρνμουθ.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας η Μπέρνλι θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να γιορτάζει τα 20 χρόνια του στον πάγκο των «κανονιέρηδων».  Πιθανή θεωρείται η επιστροφή του Κοκελέν (σ.σ πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο) ενώ ο Σιν Ντάικ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντρέ Γκρέι, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας που του επεβλήθη από την FA για τις ομοφοβικές του αναρτήσεις στο Twitter.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

14:00 Μάντσεστερ Γιουνάτεντ-Στόουκ

16:15 Λέστερ-Σαουθάμπτον

16:15 Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι

18:30 Μπέρνλι-Άρσεναλ