Μπίλιτς: «Με νίκη επί της Μίντλεσμπρο ξαναχτίζουμε την προσπάθεια»

Την επιστροφή στο κυνήγι των υψηλότερων θέσεων στη βαθμολογία αναμένει ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς, εφόσον έρθει η νίκη στο επικείμενο εντός έδρας παιχνίδι για την έβδομη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Μίντλεσμπρο, όπως δήλωσε και ο ίδιος στη Συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι αυτό του Σαββάτου (1/9).



Μπίλιτς: «Με νίκη επί της Μίντλεσμπρο ξαναχτίζουμε την προσπάθεια»

O 48χρονος προπονητής των «σφυριών» εμφανίστηκε φανερά ανήσυχος για το άσχημο ξεκίνημα που φέρνει τους Λονδρέζους στη 18η θέση, άρα και εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ωστόσο ποντάρει αρκετά στον αγώνα με την «Μπόρο», όπου οι τρεις βαθμοί, θεωρεί, ότι θα σηματοδοτήσουν την επανεκκίνηση του συλλόγου στη σεζόν.

«Είμαι ανήσυχος για την κακή αρχή, αλλά με μία νίκη επί της Μίντλεσμπρο το Σάββατο ξαναχτίζουμε την προσπάθεια. Ένα καλό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη χρονιά. Δεν μπορούμε απλώς να σκεφτόμαστς ότι θα συμβεί. Χρειαζόμαστε να πάρουμε το αποτέλεσμα αυτό», ανέφερε ο Κροάτης τεχνικός, ο οποίος έκανε και ένα μικρό σχόλιο για το σκάνδαλο με τις μίζες που έχει ξεσπάσει στην Αγγλία και είχε -μεταξύ άλλων- ως συνέπεια την απόλυση του προπονητή της Εθνικής, Σαμ Άλαρνταϊς, λέγοντας:

«Παρακολούθησα τι συνέβη στην Αγγλία αυτή την εβδομάδα. Είναι πραγματικά λυπηρό για το αγγλικό ποδόσφαιρο όλο αυτό».