Γουόκερ: «Θέλουμε να κατακτήσουμε όλες τις διοργανώσεις που παίζουμε»

Τη φιλοδοξία του να πανηγυρίσει με την Τότεναμ την πρωτιά και στους τέσσερεις θεσμούς (Τσάμπιονς Λιγκ, Πρέμιερ Λιγκ, Κύπελλο Αγγλίας, Λιγκ Καπ Αγγλίας), στους οποίους αγωνίζονται μέχρι στιγμής οι «σπερς», εξέφρασε με δηλώσεις του ο Άγγλος δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας, Κάιλ Γουόκερ.



Γουόκερ: «Θέλουμε να κατακτήσουμε όλες τις διοργανώσεις που παίζουμε»

«Συμμετέχουμε και στις τέσσερις διοργανώσεις και θέλουμε να τις κατακτήσουμε. Δεν βγαίνουμε να παίξουμε λέγοντας ότι δεν θα κερδίσουμε σήμερα, επειδή σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Με το βάθος που έχει το ρόστερ μας, μπορούμε να παίξουμε επιθετικά σε κάθε ματς αγωνιζόμενοι με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε και γνωρίζοντας, ότι αν δεν βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση σε έναν αγώνα, υπάρχει κάποιος συμπαίκτης μας που μπορεί να μας αντικαταστήσει επάξια», τόνισε ο 26χρονος μπακ των Λονδρέζων.

Ο Γουόκερ, που μαζί με αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές της Τότεναμ επιλέχθηκε από τον προπονητή του, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, να μην αγωνιστεί στη χθεσινή (21/09) εντός έδρας νίκη-πρόκριση (5-0) επί της Τζίλιγχαμ (ομάδα τρίτης κατηγορίας της χώρας) για το αγγλικό Λιγκ Καπ, αποκάλυψε πως ένας λόγος για τον οποίο θέλει να νιώθει αισιόδοξος για τη φετινή πορεία των Λονδρέζων έγκειται και στα... παιδιά του, λέγοντας:

«Ευελπιστώ ότι μπορούμε να φτάσουμε μακριά σε κάθε διοργάνωση. Θα ήθελα πολύ να δείξω στους δύο γιους μου το μετάλλιο που κέρδισα με την Τότεναμ. Εύχομαι αυτό να γίνει φέτος»!