Μπατ: «Ο Γιανουζάι δεν ήταν αφοσιωμένος στη Γιουνάιτεντ»

Την πίστη του πως ο Αντνάν Γιανουζάι είναι παίκτης κορυφαίου επιπέδου, που όμως, δεν έδειξε την απαραίτητη αφοσίωση ώστε να παραμείνει στο φετινό ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε με δηλώσεις του σε αγγλικό Μέσο ο υπεύθυνος των ακαδημιών και πρώην παίκτης των «κόκκινων διαβόλων», Νίκι Μπατ.



Μπατ: «Ο Γιανουζάι δεν ήταν αφοσιωμένος στη Γιουνάιτεντ»

Ο Μπατ, μάλιστα, παρά το ότι ανανγνωρίζει την αξία του Βέλγου διεθνή μεσοεπιθετικού, έδειξε να μην... στενοχωριέται στο ενδεχόμενο ο παίκτης να μην ξαναγυρίσει στη βάση του, εξαιτίας ακριβώς της θέλησής του να μην δείξει κι εκείνος ότι το επιθυμεί διακάως, γεγονός που το συνδέει και με τον απότομο... πλούτο που απέκτησε σε τόσο νεαρή ηλικία.

«Δεν με ενοχλεί, αν ο Αντνάν Γιανουζάι δεν επιστρέψει ξανά στην ομάδα. Διαθέτει το επίπεδο εκείνο για να παίξει στη Γιουνάιτεντ και να κερδίσει πρωταθλήματα σε Αγγλία και Ευρώπη. Ίσως, ωστόσο, να μην είναι τόσο αφοσιωμένος, καθώς μιλάμε για ένα παιδί που έγινε πολύ σύντομα εκατομμυριούχος», είπε για τον 21χρονο.

Επιπλέον, ο βετεράνος άσος της Γιουνάιτεντ τοποθετήθηκε και για τις αποδεσμεύσεις των ΜακΝερ, Λοβ, Μπλάκετ, Κιν, Γουέιρ κάνοντας ένα «σκληρό» για τους πρώην αθλητές του συλλόγου παίκτες, όπου ανέφερε τα εξής:

«Είναι πραγματικά καλά παιδιά, κάνουν καλή ζωή, έχουν ωραία σπίτια, αλλά δεν είναι στο επίπεδο για να αγωνιστούν στη Γιουνάιτεντ».