Έτοιμος ο Σανιά

Με τον Μπακαρί Σανιά στην διάθεσή του Πεπ Γκουαρδιόλα προετοιμάζεται για το ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Μάντσεστερ Σίτι, την ώρα που μαζί με τον Ιλκάι Γκιουντογκάν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε και ο Λιρόι Σανέ.



Έτοιμος ο Σανιά

Ο 33χρονος μπακ, που είχε χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια, δήλωσε έτοιμος μετά τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, τονίζοντας μάλιστα πως οι «πολίτες» θα προσπαθήσουν να κάνουν αμέσως δικό τους το παιχνίδι με την μισητή συμπολίτισσα.

«Είχα μια μεγάλη σεζόν πέρυσι και πρέπει να προσέχω με το σώμα μου, αλλά σήμερα αισθάνομαι υπέροχα. Ανυπομονώ για το Σάββατο. Θα δώσω τα πάντα στις προπονήσεις και τότε ο προπονητής ίσως θα πρέπει να πάρει μερικές αποφάσεις.

Θα έλεγα πως είναι ένα μεγάλο τεστ από τα πολλά που θα δώσουμε την φετινή σεζόν. Είμαστε καλή, πολύ δυνατή ομάδα. Όπως κι εμείς, έχουν σπουδαίους παίκτες και έκαναν ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην σεζόν, αλλά θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κορυφή από την αρχή μέχρι το τέλος. Πάθαμε και μάθαμε την περασμένη περίοδο και θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε στο ματς» σχολίασε πιο συγκεκριμένα.

Όσον αφορά το δίδυμο Γκιουντογκάν-Σανέ, προπονείται κανονικά και μένει να αποφασιστεί εάν θα γίνει το ντεμπούτο τους με τους «πολίτες» αυτή ή την ερχόμενη αγωνιστική.