Όχι κάτι περισσότερο από αυτό που άξιζαν...

Γουέστ Μπρομ και Μίντλεσμπρο δεν μπόρεσαν να βρουν το νικητήριο τέρμα σε μια ισορροπημένη αναμέτρηση σκοπιμότητας, αλλά πήραν δικαίως από έναν βαθμό, με την εικόνα της να «καθρεφτίζεται» από τελικό 0-0.



Όχι κάτι περισσότερο από αυτό που άξιζαν...

Αυτοί που ξεχώρισαν ήταν ο Μπρένταν Γκάλογουεϊ (δανεικός από την Έβερτον) και ο πολύπειρος Μπραντ Γκούζαν, που υπερασπίστηκε την εστία του συνόλου (5β. και αήττητο μέχρι στιγμής) του Αϊτόρ Καράνκα όποτε χρειάστηκε.

Οι γηπεδούχοι (4β.) έδειχναν να ξεκινούν το παιχνίδι με καλύτερα πατήματα και στο 10' έφτασαν στην πρώτη καλή ευκαιρία του ματς, αλλά ο Γκούζαν βγήκε σωστά με το σώμα προ του Ντάρεν Φλέτσερ και τελείωσε τον κίνδυνο μπροστά από την εστία του. Με το παιχνίδι στο ίδιο μοτίβο, οι «baggies» δημιούργησαν τη νέα ευκαιρία τους εννέα λεπτά αργότερα, αλλά η κεφαλιά του Σάλομον Ροντόν πέρασε εκτός.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να απειλήσουν με τους Άλβαρο Νεγρέδο – Στουάνι, αλλά κάθε προσπάθεια πέρασε ανεκμετάλλευτη, για να έρθει το τέλος σε ένα μέτριο ημίχρονο, κατά τα τέλη του οποίου ακούστηκαν διαμαρτυρίες της Γουέστ Μπρομ για πέναλτι, που ωστόσο δεν καταλογίστηκε.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλύτερο και χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να σημειωθεί αξιόλογη στιγμή. Η «Μπόρο» προσπάθησε να φανεί απειλητική με τον Γκαστόν Ραμίρες, όμως δεν άλλαξε κάτι. Σε αλλαγή προχώρησε ο Πιούλις, που δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση της επίθεσής του, περνώντας τον Τζόναθαν Λέκο στην θέση του Τζέιμς ΜακΚλίν, κάτι που δεν άρεσε στον Σαΐντο Μπεραχίνο. Εν τέλει ο νεαρός Άγγλος στράικερ μπήκε στο ματς (σ.σ ίσως το τελευταίο του), με τον πιτσιρικά να τραυματίζεται μέσα σε λίγα λεπτά.

Σε όσο χρόνο απέμενε δεν άλλαξε τίποτα, σε ένα πέρα ως πέρα δίκαιο 0-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Ντόσον, ΜακΌλεϊ, Εβανς, Γκάλογουεϊ, Φίλιπς, Γιάκομπ, Φλέτσερ, Φιλντ (76' Γκάρντνερ), ΜακΚλιν (64' Λέκο – 72' Μπεραχίνο), Ροντόν

Μίντλεσμπρο: Γκούζαν, Ενσούε, Γκίμπσον, Αγιάλα, Μπάραγκαν, Κλέιτον, Φόρσο, Στουάνι (90+4 Φίστσερ), Ραμίρες (84' Νιούτζεντ), Ντάουνινγκ, Νεγρέδο