Άνετη και ωραία!

Χωρίς να συναντήσει σθεναρή αντίσταση, η Τσέλσι έθεσε από το πρώτο ημίχρονο τις βάσεις για τη νίκη και με το υπέρ της 3-0 σε βάρος της Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» συνέχισε δίχως βαθμολογικές απώλειες την κούρσα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ!  



Άνετη και ωραία!

Με πανέμορφη ενέργεια και εξαιρετικό τελείωμα, ο Αζάρ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 9', ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου -στο 41'- ο Γουίλιαν έδωσε ασφαλές προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε στο 89' με τον Μόουσες.

Λίγα πράγματα από την Μπέρνλι, η οποία δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να κοντράρει την καλοστημένη ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Το ματς:

Το σημαντικότερο σε κάθε παιχνίδι είναι να απελευθερώνεσαι όσο το δυνατόν γρηγορότερα από το άγχος. Προς ικανοποίησή της, λοιπόν, η Τσέλσι κατάφερε πολύ γρήγορα να αποβάλει την πίεση από τις πλάτες της χάρη στην κούρσα του Έντεν Αζάρ πίσω από το κέντρο και το εξαιρετικό του τελείωμα εκτός περιοχής στο 9'.

Τα πράγματα στη συνέχεια ήταν… αναμενόμενα. Πιο άνετη από ποτέ η Τσέλσι συνέχιζε να ασκεί πίεση και να αναζητά το δεύτερο τέρμα που θα κλείδωνε το τρίποντο. Η Μπέρνλι από τη μεριά της, εντελώς αποπροσανατολισμένη, τραβήχτηκε πίσω, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κόψει την ορμή των «μπλε». Αμ δε… Στο 41' οι παίκτες του Κόντε βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά με τον Γουίλιαν, και έθεσαν τις βάσεις για τη νέα νίκη.

Το ματς φαινόταν να έχει κριθεί. Στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι συνέχιζε να ελέγχει το ματς και να δημιουργεί ρωγμές στην αντίπαλη περιοχή. Ο Αζάρ βρέθηκε κοντά στο δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν- με εξαίρεση μια δυο… εκλάμψεις- να έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα της ήττας. Το τελειωτικό χτύπημα από τους  «μπλε» ήρθε στο 89' με τον Μόουσες και η αυλαία έπεσε οριστικά…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Γουίλιαν (77' Mόουσες), Όσκαρ, Μάτιτς, Αζάρ (80' Μπατσουαγί), Κόστα

Μπέρνλι: Χίτον, Λότον, Κιν, Μι, Γουάρντ, Ντεφούρ (57' Ο'Νιλ), Μάρνεϊ (72' Ταρκόφσκι), Άρφιλντ (57' Γκούντμοντσον), Μπόιντ, Βόουκς, Γκρέι