Εξαιρετική πρεμιέρα με σκόρερ τον Ροντόν

Η Γουέστ Μπρόμιτς σημείωσε σπουδαία νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας με σκορ 1-0 εκτός έδρας. Χρυσός σκόρερ ο Ροντόν στο 73ο λεπτό.



Εξαιρετική πρεμιέρα με σκόρερ τον Ροντόν

Η Γουέστ Μπρόμιτς μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Ροντόν έπειτα από σέντρα του Γκάρντνερ όμως ο Χένεσι μπλόκαρε την μπάλα.

Δέκα λεπτά ήρθε νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Μπεραχίνιο να μη βρίσκει δίχτυα και το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς κάποια άλλη ιδιαίτερη φάση.

Η Κρίσταλ Πάλας εμφανίστηκε διαφορετική στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ο Ζάχα σε διπλή προσπάθεια απείλησε τον Φόστερ, ο οποίος έσωσε την ομάδα του από παραβίαση ενώ οκτώ λεπτά μετά, ο Τάουνσετ, τροφοδότησε τον Πάντσεον αλλά το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος βρήκε σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ της Μπρόμιτς.

Κόντρα στη ροή του αγώνα τελικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα και κατάφεραν να πάρουν και τη νίκη.

Επειτα από προσπάθεια του ΜακΛιν η μπάλα έφτασε στον Ροντόν και στο 73ο λεπτό ο επιθετικός της Μπρόμιτς βρήκε δίχτυα για το 0-1.

Συνθέσεις
Κρίσταλ Πάλας:Χένεσι, Γουόρντ, Νταν, Ντιλέινι, Σουαρέ (Κέλι 90’), Γιέντινακ, Πάντσεον (Καμπάιγ 76’), Τάουνσεντ, Λι (Μπολάσι 65’), Ζαχά, Γουίκαμ
Γουέστ Μπρόμιτς:Φόστερ, Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Εβανς, Φίλιπς, Φλέτσερ, Γιάκομπ, Γκάρντνερ (ΜακΛιν 70’), Ροντόν, Μπεραχίνιο (Μόρισον 85’)