Γκουαρντιόλα: «Ταλαντούχος αλλά χρειάζεται δουλειά ο Σανέ»

Ως έναν ποδοσφαιριστή με πολλά θετικά στοιχεία ο οποίος όμως χρειάζεται αρκετή δουλειά, χαρακτήρισε τον Λερόι Σανέ ο Πεπ Γκουαρντιόλα.



Γκουαρντιόλα: «Ταλαντούχος αλλά χρειάζεται δουλειά ο Σανέ»

Ο Καταλανός προπονητής ο οποίος βρίσκεται με την Μάντσεστερ Σίτι στο Γκέτεμποργκ για τη σημερινή (7/8) φιλική αναμέτρηση απέναντι στην ¶ρσεναλ, πραγματοποίησε δηλώσεις μέσα από τις οποίες ανέφερε κάποια πράγματα για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πολιτών», Λερόι Σανέ ο οποίος δεν βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας στη Σουηδία.

«Δεν είναι ακόμα έτοιμος. Αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα και δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να προπονηθεί με την ομάδα. ΓιΆ αυτό δεν βρίσκεται μαζί μας» ενώ συνέχισε τονίζοντας κάποια πράγματα για την ποιότητα του 20χρονου ποδοσφαιριστή.

«Ο Σανέ έχει πολλά θετικά στοιχεία. Μπορεί να αγωνιστεί σε πέντε διαφορετικές θέσεις, είναι γρήγορος και πολύ νέος. Χρειάζεται όμως αρκετή δουλειά για να βγάλει όλα του τα προτερήματα στον αγωνιστικό χώρο» ανέφερε ο 45χρονος τεχνικός λίγη ώρα πριν το σπουδαίο φιλικό.