«Πεντάμορφη» Γιουνάιτεντ στο ντεμπούτο του Ζλάταν (video)

Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο στο ντεμπούτο του και τον Γουέιν Ρούνεϊ να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με το εμφατικό 5-2 της Γαλατάσαραϊ, πραγματοποιώντας πολύ καλή  εμφάνιση στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης. «Μηνύματα» σε Μουρίνιο οι Φελαϊνί και Μάτα.



«Πεντάμορφη» Γιουνάιτεντ στο ντεμπούτο του Ζλάταν (video)

Ο Ζλάταν ξεκίνησε βασικός μπροστά στο σουηδικό κοινό και χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά ώστε να ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα της νέας του ομάδας στο «Ούλεβι».

Η «Γαλατά» πάντως κατάφερε να αλλάξει στη συνέχεια τα δεδομένα και με τα γκολ των Γκουμούς (22’) και Μπρόυμα (40’) έφερε τα πάνω κάτω πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε πέντε μαζεμένες αλλαγές, ωστόσο αυτός που φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη… θέση τους ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο αρχηγός των «κόκινων διαβόλων» ισοφάρισε στο 55’ και τέσσερα λεπτά μετά ολοκλήρωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι την ανατροπή.

Wayne Rooney

Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ δεν σήκωσαν το πόδι από το γκάζι και ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 5-2 με τους Φελαϊνί (62’) και Μάτα (75’) να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στον Πορτογάλο τεχνικό.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Η σύνθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Ντε Χέα (68’ Ρομέρο), Βαλέντσια (68' Μάτα), Σο (67’ Νταρμιάν), Μπαιγί (68' Ρόχο), Μπλιντ (68’ Τζόουνς), Σνεϊντερλίν (46’ Κάρικ), Ερέρα (46’ Φελαϊνί), Μκχιταριάν (46’ Λίνγκαρντ), Ρούνεϊ (68’ Ντεπάι), Μαρσιάλ (46’ Γιανγκ), Ιμπραΐμοβιτς (46’ Ράσφορντ)