Με Ζλάταν, Μαρσιάλ και Ρούνεϊ η Γιουνάιτεντ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο πρώτο παιχνίδι που είναι διαθέσιμος για τον Ζοσέ Μουρίνιο, παίρνει φανέλα βασικού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο φιλικό ματς με τη Γαλατασαράι στη Σουηδία. Παρόντες στην 11άδα και οι Μαρσιάλ και Ρούνεϊ.  



Με Ζλάταν, Μαρσιάλ και Ρούνεϊ η Γιουνάιτεντ

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα του κόντρα στους Τούρκους, με τον Ντε Χέα κάτω απ' τα δοκάρια και τους Βαλένσια, Μπαϊγί, Μπλιντ και Σο στην άμυνα.

Οι Σνάιντερλιν, Ερέρα και Μκιταριάν θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, με τους Μαρσιάλ, Ρούνεϊ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπροστά τους.

Ο «special one», λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του φιλικού, εξήρε την ποιότητα του Σουηδού σούπερ σταρ που έχει πλέον στο ρόστερ της ομάδας του, λέγοντας:

«Στο πρόσωπο του Ζλάταν βλέπεις κάποιον με μεγάλο εγώ, με μεγάλη αυτοπεποίθηση, με τη θετική έννοια, όμως, του όρου. Όταν βρίσκεται με την ομάδα, είναι ταπεινός και φιλικός με όλους. Η ενσωμάτωσή του είναι θετική.

Ο Ζλάταν είναι φανταστικός παίκτης και αμέσως βλέποντάς τον στην προπόνηση μπορείς να καταλάβεις ότι έχει, όπως εγώ το αποκαλώ, «λειτουργική συναίσθηση» (σ.σ. ξέρει ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να κάνει). Το καταλαβαίνει ο κόσμος που τον παρακολουθεί από το πως επικοινωνεί με τους υπόλοιπους παίκτες».