«Η πρώτη μου φανέλα ήταν του Φερνάντο Τόρες»

Μια ιστορία από τη νεαρή του ηλικία θυμήθηκε ο Ζεορζίνο Βαϊνάλντουμ, όπου απέκτησε την πρώτη του φανέλα της Λίβερπουλ από τον Φερνάντο Τόρες.  



«Η πρώτη μου φανέλα ήταν του Φερνάντο Τόρες»

Η ιστορία αυτή είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2007, όταν και ο Βαϊνάλντουμ έπαιζε ακόμα στη Φέγενορντ. Η ομάδα του Ρότερνταμ υποδεχόταν τη Λίβερπουλ σε φιλική αναμέτρηση και ο 17χρονος τότε Ολλανδός μέσος είδε το παιχνίδι από τον πάγκο.

Το ίδιο καλοκαίρι, οι «κόκκινοι» είχαν μόλις ολοκληρώσει την πιο ακριβή μεταγραφή της μέχρι τότε ιστορίας τους, αυτή του Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός επιθετικός ήταν ένας παίκτης για τον οποίο ο Βαϊνάλντουμ έτρεφε τεράστιο θαυμασμό και άρπαξε την ευκαιρία να πάει και να του ζητήσει τη φανέλα.

«Ήταν ένα παιχνίδι από ένα φιλικό τουρνουά. Ήμουν στον πάγκο και μετά το τέλος του αγώνα είδα μερικούς παίκτες να συζητάνε μεταξύ τους, αλλά ξεχώρισα τον Φερνάντο Τόρες που βρισκόταν εκεί», είπε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ και συνέχισε:

«Μου άρεσε ο Τόρες για τον τρόπο που έπαιζε και έβαζε γκολ. Έτσι πήγα προς το μέρος του και του ζήτησα να ανταλλάξουμε φανέλες. Είναι αυτό που θυμάμαι πιο έντονα από εκείνο το βράδυ».

«Την έχω ακόμα τη μπλούζα του. Είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω φανέλες με τον Τόρες και ήμουν πολύ ευτυχισμένος με αυτό». Μακάρι να μπορούσε να προβλέψει το μέλλον και να δει πως μερικά χρόνια αργότερα, θα είχε φανέλα της Λίβερπουλ με το νούμερο 5 και το δικό του όνομα στην πλάτη!