Τόρες: «Μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο η Τότεναμ»

Σε εγκωμιαστικά σχόλια για την Τότεναμ αλλά και τον προπονητή της, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, προχώρησε ο Φερνάντο Τόρες, εν όψει του προσεχούς φιλικού (29/7) της αγγλικής ομάδας με την Ατλέτικο Μαδρίτης.



Τόρες: «Μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο η Τότεναμ»

Η Τότεναμ, παρά την διαφορά των 11 πόντων από την πρωταθλήτρια Λέστερ (και την 3η θέση στην τελική βαθμολογία), έδειξε πέρυσι πως μπορεί να είναι μια υπολογίσιμη αντίπαλος, με ελπίδες κιόλας να διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα.

Τη συγκεκριμένη εντύπωση εξέφρασε και ο Φερνάντο Τόρρες, ο οποίος θεωρεί πως με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο στο «τιμόνι», τα «σπιρούνια» έχουν την προοπτική να βελτιωθούν ως ομάδα όλο και περισσότερο στο άμεσο μέλλον.

«Είναι ένα φανταστικό κλαμπ, με υπέροχους φιλάθλους. Όταν ήμουν στην Αγγλία, πάντα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αγωνίζεσαι εναντίον τους στο ‘’Γουάιτ Χάρτ Λέιν’’», σχολίασε ο Ισπανός φορ.

«Ο Ποκετίνο έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά συνδυάζοντας στην ομάδα τόσους νεαρούς παίκτες με κάποιους πιο έμπειρους. Τα πάνε πολύ καλά πλέον. Την περασμένη σεζόν ήταν πολύ κοντά στο να κατακτήσουν την Πρέμιερ Λιγκ και μπορούν να το πετύχουν φέτος, πιθανώς με περισσότερες πιθανότητες στο μέλλον»πρόσθεσε.