Μερτεζάκερ: «Θαύμα που βγήκαμε δεύτεροι»

Την έκπληξη του για το γεγονός ότι η Άρσεναλ κατάφερε τελικά να τερματίσει στη δεύτερη θέση της περυσινής Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε μέσω δηλώσεών του, ο αμυντικός των «κανονιέρηδων», Περ Μερτεζάκερ.



Μερτεζάκερ: «Θαύμα που βγήκαμε δεύτεροι»

Ο 31χρονος Γερμανός έδειξε εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να αρπάξει την τελευταία αγωνιστική τη δεύτερη θέση από την Τότεναμ, ενώ θεωρεί πως κατά τη διάρκεια της ερχόμενης σεζόν τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

«Έτσι όπως κύλησε η προηγούμενη χρονιά είμαστε ευχαριστημένοι που τερματίσαμε στη δεύτερη θέση. Ανατρέψαμε στο τέλος την κατάσταση και είναι ένα θαύμα που καταφέραμε έστω και αυτό. Αυτό που πραγματικά μας απογοήτευσε είναι το γεγονός ότι η Λέστερ επωφελήθηκε από τα προβλήματα των άλλων, κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε εμείς» ενώ συνέχισε κάνοντας αναφορά στη νέα σεζόν.

«Οι μεγάλες ομάδες θα είναι πιο δυνατές, αφού ενισχυθήκανε με σημαντικές μεταγραφές. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και ακριβώς εκεί υπάρχει και το κίνητρο για εμάς, να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα επίπεδα» τόνισε ο έμπειρος στόπερ.