Πρώτο «άκυρο» σε Γιουνάιτεντ για Πογκμπά

Πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύψους 85 εκατομμυρίων λιρών απέρριψε η Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά, όπως αναφέρουν πηγές από την Ιταλία. Στα 100 εκατομμύρια... ακατέβατα οι απαιτήσεις της «Γηραιάς Κυρίας», δεν έχει τελειώσει η υπόθεση...



Πρώτο «άκυρο» σε Γιουνάιτεντ για Πογκμπά

Τα ρεπορτάζ, κάνουν λόγο ότι ο Πογκμπά έχει εκφράσει την επιθυμία του στους ανθρώπους της Γιουβέντους να αποχωρήσει από το Τορίνο. Την ίδια στιγμή, στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων εξακολουθούν να κάθονται ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της Γιουβέντους, Τζουζέπε Μαρότα.

Μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις πάνω στο ζήτημα, είτε με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» να ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση, είτε με τους Ιταλούς να... λυγίζουν μπρος στην πίεση που ασκεί ο Πογκμπά.

Ο Γάλλος διεθνής χαφ και φιναλίστ του πρόσφατου Euro που διεξήχθη στη χώρα του βρίσκεται σε διακοπές και αναμένεται να επιστρέψει στο Τορίνο κατά τις 6 Αυγούστου.