Ένα μήνα άδεια και… αμφίβολοι Ζιρού-Κοσιελνί!

Και κάπως έτσι η Άρσεναλ ενδέχεται να παρουσιαστεί… αποδεκατισμένη στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ ενάντια στη Λίβερπουλ. Εκτός του τραυματία Αλέξις Σάντσες, οι «κανονιέρηδες» ενδέχεται να στερηθούν τις υπηρεσίες των Ολιβιέ Ζιρού και Λοράν Κοσιελνί, οι οποίοι πήραν ένα μήνα άδεια!  



Ένα μήνα άδεια και… αμφίβολοι Ζιρού-Κοσιελνί!

Ο Αρσέν Βενγκέρ ρωτήθηκε για το υπερβολικό- όπως το έκριναν οι εκπρόσωποι Τύπου- διάστημα που θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις των «κανονιέρηδων» οι δύο Γάλλοι, απατώντας το εξής: «Η εθνική τους έπαιξε έως το τέλος του Euro και θεωρώ ότι χρειάζονται περίπου 4 εβδομάδες για να ξεπεράσουν την κούραση. Εκτός αυτού, μην ξεχνάμε και την απώλεια του τίτλου, που επίσης θέλει χρόνο να ξεπεραστεί»!

Έτσι όπως τα έχει στο μυαλό του ο Βενγκέρ, οι δύο ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν προπονήσεις μία εβδομάδα πριν τη σέντρα της Πρέμιερ Λιγκ.

Πότε θα προλάβουν να μπουν, να ανεβάσουν στροφές; Εκεί «κόλλησαν» και τα Μέσα του Νησιού, υποστηρίζοντας πως- εκτός του Σάντσες- οι Λονδρέζοι ίσως «κατέβουν» στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ χωρίς τους δύο Γάλλους ποδοσφαιριστές τους.