«Ματιές» της Σάντερλαντ στη γαλλική αγορά

Την προσοχή της στη μεταγραφική αγορά της Γαλλίας έχει «ρίξει» η Σάντερλαντ, αφού εξετάζει με προσοχή τους Κλεμάν Γκρενιέ και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ από Λιόν και Λιλ αντίστοιχα.



«Ματιές» της Σάντερλαντ στη γαλλική αγορά

Ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολάς, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόταση από τη Σάντερλαντ για τον μέσο της ομάδας του, Κλεμάν Γκρενιέ. Για τον 25χρονο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από μεγάλη ομάδα της Seria A, χωρίς ωστόσο να έχει αναφερθεί από τη μεριά του Ολάς το ποια είναι αυτή…

Την περσινή χρονιά ο επιθετικός μέσος είχε δυο αρκετά σοβαρούς τραυματισμούς, που τον περιόρισαν στις 24 συμμετοχές με τους «λυωνέ». Σύμφωνα και πάλι με τον Ολάς, ο ίδιος ο παίκτης θα αποφασίσει για το μέλλον του και παρότι έχει ακόμα συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών, θα μπορεί να αποχωρήσει αν εκείνος το επιθυμεί.

Εκτός από τον Γκρενιέ, η Σάντερλαντ «τσεκάρει» και τον μπακ της Λιλ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο 23χρονος αγωνίζεται τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας, κάτι που θα διευκόλυνε πολύ - από άποψη χρησιμότητας - την ομάδα του Σαμ Άλαρνταις. Η τιμή του ανέρχεται στα 12 με 12,5 εκ. λίρες.