Δεν «ψήνεται» για Σίτι ο Κρόος

O Τόνι Κρόος, όπως δήλωσε σε Mέσο της πατρίδας του, δεν επιθυμεί να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ετοίμαζε πρόταση για την αποκτήση του…    



Δεν «ψήνεται» για Σίτι ο Κρόος

Η Μάντσεστερ Σίτι ζει τον δικό της μεταγραφικό … πυρετό το φετινό καλοκαίρι, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να κοιτάζει για παίκτες που γνωρίζει ή που έχει συνεργαστεί μαζί τους. Ένας εξ’ αυτών βέβαια, ο Τόνι Κρόος, δε φαίνεται να συγκινείται από το ενδιαφέρον των «Πολιτών» και προτιμά να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης…

Γκουαρντίολα και Κρόος είχαν συνυπάρξει για μια χρονιά στο Μόναχο και τη Μπάγερν, πριν ο 26χρονος μέσος φύγει το καλοκαίρι του 2014 για τη Μαδρίτη. Και παρά τις μέχρι στιγμής κινήσεις για Γκιντογκάν και Νολίτο, ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί να προσθέσει και άλλα «όπλα» στη φαρέτρα του εν όψει της νέας χρονιάς.

Ο πρώην άσος της Μπάγερν δηλώνει χαρούμενος στο «Μπερναμπέου» και δεν σκέφτεται τη δεδομένη χρονική στιγμή μια ενδεχόμενη φυγή του:

«Αν αρχίσω να σχολιάζω την οποιαδήποτε φήμη σχετικά με το μέλλον μου, δεν θα σταματήσω μάλλον να μιλάω! Και άλλες φήμες έλεγαν για επιστροφή μου στη Γερμανία. Έχω ακόμα 4 χρόνια συμβόλαιο με τη Ρεάλ και αυτό νομίζω είναι αρκετό ως απάντηση», τόνισε στο γερμανικό μέσο «Sport1» .