Δανεικός στη Μπλάκμπερν ο Μπερν

Στο δανεισμό του Τζακ Μπερν από τη Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε η Μπλάκμπερν, πραγματοποιώντας την πέμπτη της προσθήκη κατά της διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.



Δανεικός στη Μπλάκμπερν ο Μπερν

Με τη φανέλα της Μπλάκμπερν θα αγωνίζεται κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν ο Τζακ Μπερν, της Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνία για μονοετή δανεισμό του 20χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος  προέρχεται από μια ικανοποιητική σεζόν με 27 συμμετοχές και 4 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Καμπούρ.

Ο ταλαντούχος μέσος είναι μέλος της Under-21 της Ιρλανδίας, ενώ συμμετείχε στις προπονήσεις της αντρικής ομάδας λίγο πριν αυτή αναχωρήσει για τον Euro της Γαλλίας, με τον προπονητή των «ρόβερς», Όουεν Κόιλ, να δείχνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη συμφωνία μιλώντας στο «BBC Radio Lancashire».

«Είναι ένας υπέροχος νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να βελτιωθεί αρκετά. Στην ηλικία των 19 ετών πήγε σε μια ξένη χώρα και έδειξε πως ήταν ένας κορυφαίος παίχτης για το ολλανδικό πρωτάθλημα. Τώρα είναι έτοιμος να δείξει την αξία του και στην Τσάμπιονσιπ», δήλωσε.