Αζάρ: «Θα είναι πολύπλοκο το ματς με την Ουαλία»

Την άποψή του πως το παιχνίδι με την Ουαλία για τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεν θα είναι εύκολο, εξέφρασε ο Εντέν Αζάρ.



Αζάρ: «Θα είναι πολύπλοκο το ματς με την Ουαλία»

«Παίξαμε εναντίον τους στα προκριματικά και δεν καταφέραμε να τους κερδίσουμε. Είναι μια συμπαγής ομάδα που διαθέτει έναν σταρ στην επίθεση (τον Μπέιλ). Πρέπει να μελετήσουμε καλά το παιχνίδι τους και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε τον αγώνα», δήλωσε ο Βέλγος εξτρέμ της Τσέλσι.

«Το να παίξουμε καλύτερα από ότι με την Ουγγαρία θα είναι δύσκολο. Τα πάντα ήταν σχεδόν τέλεια. Σκοράραμε, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και βοηθήσαμε τον Κουρτουά να κρατήσει ανέπαφη την εστία μας. Ήταν μια εξαιρετική βραδιά για μας, αλλά το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε από την αρχή του ματς. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν ασταμάτητοι. Το να παίξουμε καλύτερα από σήμερα δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε», είπε για τη συνολική απόδοση των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στους Μαγυάρους, όπου επικράτησαν εύκολα με 4-0 στην Τουλούζ.

Ο 25χρονος αρχηγός των Βέλγων ανυπομονεί να παίξει τον προημιτελικό της Παρασκευής στη Λιλ, όπου θα βρεθεί ξανά στην πόλη όπου έγινε γνωστός, πριν πάρει μεταγραφή για τους «μπλε» του Λονδίνου το 2012. Στο στάδιο «Πιερ Μορουά», οι παίκτες του Μαρκ Βίλμοτς αναμένεται να έχουν ένθερμη υποστήριξη πολλών χιλιάδων συμπατριωτών τους.