Πάει στη Λέστερ ο Μπεν Αρφά;

Μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Ναμπαλί Μεντί από τη Νίς, οι πρωταθλητές Αγγλίας φαίνεται πως παρακολουθούνέναν ακόμη ποδοσφαιριστή της γαλλικής ομάδας, με τον αριστεροπόδαρο Μπεν Αρφά  να βρίσκεται στο στόχαστρο.  



Πάει στη Λέστερ ο Μπεν Αρφά;

Ο  διεθνής με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας, ο οποίος ήλπιζε μέχρι την τελευταία στιγμή σε κλήση του Ντιντιέ Ντεσάμπ για το τρέχον Euro, προέρχεται από την ομολογουμένως καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 17 γκολ και 6 ασίστ.

Στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας, θεωρείτο το κορυφαίο ταλέντο της χώρας του μαζί με τον κατά ένα χρόνο νεότερο του, Καρίμ Μπενζεμά. Η πορεία που διέγραψε μπορεί να μην ήταν ανάλογη του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δείχνει πλέον να βρίσκεταισε ανοδική πορεία, αναγκάζοντας κορυφαίους συλλόγους όπως η Σεβίλλη και η Παρί Σεν Ζερμέν να τον ‘’γλυκοκοιτάζουν’’.

Το ενδιαφέρον των ‘’Αλεπούδων’’ για τον 29χρονο που ειναι 15 φορές διεθνής ίσως σχετίζεται με ενδεχόμενη αποχώρηση του Ριγιάντ Μαχρέζ  από το συγκρότημα του Κλάουντιο Ρανιέρι καθώς ο Αλγερινός βρίσκεται σε επαφές με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους μεταξύ των οποίων η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους αλλά και η Άρσεναλ.