«Πέτυχε πολλά ο Πελεγκρίνι, όχι όμως στην τελευταία σεζόν... »

Πικρή είναι η γεύση που άφησε στους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι, ο τρόπος που έκλεισε ο κύκλος του Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο του συλλόγου. «Πέτυχε πολλά, αλλά δεν μπορούμε να κρύψουμε την απογοήτευσή μας για τη φετινή σεζόν» είπε ο εκ των επικεφαλής, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ.  



«Πέτυχε πολλά ο Πελεγκρίνι, όχι όμως στην τελευταία σεζόν... »

Ο Χιλιανός τεχνικός αποτελεί πλέον παρελθόν από τους «πολίτες», με ένα πολύ περίεργο τρόπο, αφού έδωσε το «ok» για ν' ανακοινώσει η Σίτι μεσούσης της περιόδου πως από το φετινό καλοκαίρι κι έπειτα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα είναι αυτός που θα κρατήσει το «τιμόνι».

Η ομάδα του Μάντσεστερ κατέκτησε το Λιγκ Καπ και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πράγμα που δεν ικανοποίησε τα αφεντικά εξ Αραβίας.

«Πετύχαμε πολλά στα χρόνια που ήταν ο Μανουέλ στον πάγκο της ομάδας μας. Πήραμε τρόπαια, πετύχαμε εξαιρετικά μεγάλο αριθμό τερμάτων, φτάσαμε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ... Του είμαστε ευγνώμονες για τη δουλειά που έκανε και τα επιτεύγματά του, όμως, ταυτόχρονα, δεν μπορούμε να κρύψουμε την απογοήτευσή μας για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε και ολοκληρώθηκε η σεζόν 2015-2016. Όλοι έχουμε μεγάλες προσδοκίες και είναι λογικό να είναι απογοητευμένος και ο Σεΐχης Μανσούρ και οι οπαδοί μας...» δήλωσε ο Καλντούν Αλ Μουμπάρακ.