Πελεγκρίνι: «Δεν θα το έκανα ξανά αυτό με τον Πεπ... »

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι κλήθηκε να μιλήσει εκ νέου για το πόσο επηρέασε την αγωνιστική κατάσταση της Μάντσεστερ Σίτι η ανακοίνωση της πρόσληψης του Πεπ Γκουαρδιόλα στη μέση της σεζόν. «Ίσως να μην το έκανα ξανά αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω» είπε για το timing...



Πελεγκρίνι: «Δεν θα το έκανα ξανά αυτό με τον Πεπ... »

«Από τότε που ο Γκουαρδιόλα είπε ότι ερχόταν στην Αγγλία, ήταν επιλογή μου να γίνει γνωστό το θέμα γιατί όλος ο Τύπος έλεγε ο Γκουαρδιόλα θα έρθει εδώ, θα πάει στην Άρσεναλ, την Γιουνάιτεντ. Δεν ήταν δίκαιο για τους προπονητές, ξέροντας όλοι πως θα ερχόταν στην Αγγλία.

Δεν ξέρω αν θα το ξανά έκανα. Έχω τις αμφιβολίες μου. Κρίνω πολύ τον εαυτό μου. Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία, αλλά ήταν δύσκολο να δουλέψουμε μετά από αυτό. Όχι για μένα, αλλά για τους παίκτες. Είναι αδύνατο να ξέρεις εάν ήταν η σωστή κίνηση, αλλά οι συνέπειες φάνηκαν αμέσως με τις τρεις συνεχόμενες ήττες ενώ είχαμε πέντε ή κάτι τέτοιο νίκες στην σειρά» ανέφερε αρχικά μιλώντας στον «Guardian» και προσέθεσε:

«Εάν δεν έχω κάποια ενδιαφέρουσα επιλογή, θα σταματήσω και θα την περιμένω. Εάν πρέπει να αποσυρθώ, θα το κάνω. Φυσικά και θα μου λείψει ο χώρος γιατί αυτές οι δοκιμασίες είναι που με κρατάνε ζωντανό».