Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της «Μπάρτσα» ο Μπεγερίν

Αποκλειστικά και μόνο στις υποχρεώσεις του με την εθνική Ισπανίας είναι αφοσιωμένος ο Έκτορ Μπεγερίν, ο οποίος ωστόσο δεν παρέλειψε να δηλώσει κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την περίπτωσή του.



Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της «Μπάρτσα» ο Μπεγερίν

Δεν ασχολείται με το μέλλον του στην παρούσα φάση ο Έκτορ Μπεγερίν.

Ο Ισπανός διεθνής, ο οποίος αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα για την Άρσεναλ το 2011, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των «μπλαουγκράνα», βάσει των όσων αναφέρουν δημοσιεύματα από την πατρίδα του.

Έχοντας πραγματοποιήσει μία πολύ καλή σεζόν με τους «κανονιέρηδες», ο 21χρονος δηλώνει επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τους «φούριας ρόχας», αλλά και... κολακευμένος από το ενδιαφέρον των νταμπλούχων Ισπανίας.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει γιατί είμαι συγκεντρωμένος στην εθνική ομάδα. Γι' αυτά τα πράγματα έχω έναν μάνατζερ που διαχειρίζεται τα εκτός γηπέδου ζητήματα. Όταν έχεις μία καλή σεζόν, νέα σαν αυτά πάντα επείγουν»

«Είμαι εντελώς ανημέρωτος γι' αυτό, αυτές είναι ερωτήσεις για τον ατζέντη μου, αλλά είμαι χαρούμενος που τραβάω το ενδιαφέρον τόσο μεγάλων ομάδων, πάντα είναι ωραίο κάτι τέτοιο».