Αντσελότι: «Καλός ο γάμος Μουρίνιο-Γιουνάιτεντ»

Ο Κάρλο Αντσελότι πιστεύει πως η επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ιδανική, ενώ δεν... κακολόγησε τον Λουίς φαν Χάαλ. Αντιθέτως, όσον αφορά τον Ολλανδό, δήλωσε πως άφησε σημαντικό έργο πίσω του.  



Αντσελότι: «Καλός ο γάμος Μουρίνιο-Γιουνάιτεντ»

«Ήμουν κοντά πριν πάω στην Ρεάλ Μαδρίτης (2013), όταν είχα έναν διάλογο με τον Φέργκιουσον. Αλλά είχα δώσει τον λόγο μου στην Ρεάλ. Μετά από αυτό, ποτέ ξανά. Έχω πει πως από η εμπειρία μου εκεί ήταν ότι ήθελα να επιστρέψω στην Αγγλία. Είχα όμως την δυνατότητα να πάω στην Μπάγερν» ανέφερε αρχικά και προσέθεσε:

«Νομίζω ότι είναι καλός ο γάμος Μουρίνιο-Γιουνάιτεντ γιατί ξέρει πολύ καλά την Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και η ομάδα αυτήν την στιγμή χρειάζεται κάποιον που μπορεί να βελτιώσει αυτά που πέτυχε με τον Φαν Χάαλ τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για τον Φαν Χάαλ, έτσι δεν είναι; Κατά τη γνώμη μου έφτασε σε μια στιγμή που έπρεπε να χτίσει από την αρχή μια ομάδα μετά τις αποχωρήσεις των Φέρντιναντ, Σκόουλς, Γκιγκς, τον Φέργκιουσον. Χρειάζεται χρόνος. Το ίδιο συνέβη και στην Μίλαν. Όταν έχασε τον Μαλντίνι, τον Γκατούσο, τον Ιντσάγκι ήταν δύσκολο να φτιάξουν την ομάδα και πάλι από την αρχή τόσο γρήγορα. Η Γιουνάιτεντ απέδειξε ότι έχει πολύ καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και με τον Μουρίνιο μπορεί να κάνει βήματα μπροστά».

Όλα αυτά ενώ δεν έχει ανακοινωθεί και επισήμως ο Πορτογάλος.