Ζιρού: «Ήξερα ότι θα ξαναγίνει κάτι καλό»

Πίστη στις ικανότητες και τον εαυτό του είχε ο Ολιβιέ Ζιρού τους τελευταίους δύσκολους, για εκείνον μήνες, της «ανομβρίας» από το σκοράρισμα, εκφράζοντας την ανακούφισή του έπειτα από το γκολ που πέτυχε στην ισοπαλία (2-2) της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι.  



Ζιρού: «Ήξερα ότι θα ξαναγίνει κάτι καλό»

Ο Γάλλος φορ των «κανονιέρηδων», πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, το απόγευμα της Κυριακής στο «Etihad», το είχε κάνει τελευταία φορά τον Ιανουάριο, σε ισοπαλία (3-3) με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»!

«Το γκολ που πέτυχα σήμαινε πολλά για εμένα... Τον τελευταίο καιρό δεν ήμουν όσο αποτελεσματικός θα ήθελα, δεν είχα τύχη και δεν μπορούσα να βρω στόχο. Δεν έρχονταν τα πράγματα έτσι όπως θα τα ήθελα. Διατήρησα όμως την πίστη στις ικανότητες και τον εαυτό μου και ήξερα ότι θα έρθουν πάλι τα καλά πράγματα. Είναι πάντα σημαντικό για έναν επιθετικό να πετυχαίνει γκολ, αλλά ήταν σημαντική και η ασίστ μου στον Αλέξις για το δεύτερο γκολ που πετύχαμε κόντρα στη Σίτι.

Ξέρουμε ότι έχουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας για το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι καλό γιατί θέλουμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο που θέσαμε. Ο ένας βοηθάει τον άλλον και είμαστε ένα σύνολο το οποίο μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τη διαφορά. Το πιστεύουμε. Μαχόμαστε ο ένας για τον άλλον και υπάρχει χημεία και κατανόηση απ' όλους στην ομάδα» δήλωσε ο Ζιρού.