Μαρτίνεθ: «Καταλαβαίνω την πικρία, δεν κρύβομαι»

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν θέλησε να ψάξει για δικαιολογίες όσον αφορά στις αντιδράσεις των οπαδών της Έβερτον προς το πρόσωπό του και τις φωνές για την απομάκρυνσή του. «Σε αυτό το επάγγελμα μετρούν οι νίκες και με αυτές μόνο σώζεσαι... Αντιλαμβάνομαι την πικρία τους...» είπε ο Ισπανός κόουτς μετά το 2-1 επί της Μπόρνμουθ.  



Μαρτίνεθ: «Καταλαβαίνω την πικρία, δεν κρύβομαι»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνεθ:

«Το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε τη νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Είμαι ο προπονητής και αναλαμβάνω απόλυτα τις ευθύνες μου. Είμαι σε μια ... μπίζνα που μετράνε τ' αποτελέσματα και το ξέρω καλά. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα γεμάτο συναισθήματα και καταλαβαίνω την πικρία που υπάρχει όταν η ομάδα δεν παίρνει τ' αποτελέσματα που χρειάζεται.

Έχουμε απογοητευθεί γιατί έχουμε ηττηθεί 8 φορές στην έδρα μας και αντιλαμβάνομαι τα αρνητικά συναισθήματα των οπαδών. Δεν μπορώ να κρυφτώ και μπορώ να πω ότι κι εγώ είμαι απογοητευμένος γιατί είχαμε υψηλές προσδοκίες φέτος και δεν καταφέραμε ν' ανταποκριθούμε σε αυτές. Θέλουμε να μάθουμε όλοι από τα λάθη μας. Έχω να πω ότι είναι τεράστια τιμή μου που είμαι προπονητής στην Έβερτον και πως ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι οι νίκες και δεν αλλάζει αυτό...».